Os limites da proteccao da familia. introducao a uma discussao sobre as novas solidariedades na relacao família-Estado. Claude Martín - Martin, Claude (Coimbra, Portugal : Centro de Estudos Sociais, 1995)
Expone la evolución de los sistemas públicos de protección social y se refiere a la economía solidaria como medio para gestar estos servicios
Keywords: FRANCIA; SEGURIDAD SOCIAL; FAMILIA; ESTADO