(untitled) - Brito, J.P.=700 1 Baptistuái, R.C.; Funichello, M.; Oliveira, J.E.M.; De Bortoli, S.A.
(En, Es, Pt)
Ilus., 15 ref.
Efeito de oleos eáenciais de Eucalyptus spp. sobre zabrotes subfasciatus (Boh., 1833)(Coleoptera: brichidae) e Callosobruchus muculatus (Fabr., 1775)(Coleoptera: Bruchidae) em duas especies de feijoes
Keywords: PHASEOLUS VULGARIS; VIGNIA UNGUICULATA; PLAGAS DE GRANOS ALMACENADOS; ZABROTES SUBFASCIATUS; CALLOSOBRUCHUS MACULATUS; FUMIGACION; INSECTICIDAS DE ORIGEN VEGETAL; ESPAÑA; GORGOJOS DEL FRIJOL