Want tawanka bilara pat tara nani takankaia sanska nani bara ba tawanka ai mihtara dia bri nani ba tuls yamni kum sa tasbaya baiki sakanka piska sirpi wark ridi daukanka tilara / SINAPRED - SINAPRED (Nicaragua, 2004)
Trata de Wan tawanka bila kat trail nani wanpurara balaia sip ba laki kaiki pura luwaia dukiara lan taki uplika laki kaikaia wauhkataya.
1.dia ba map 2.map kumra 3.tawan bilara pat tara nanitakaia
incluye índice
Col. Soc
Keywords: 1.BLASI PYUA WINA PAT 2.TAWAN PAT NANI MAPARA AIKLABAIA 3.