Nicaragua Atlantik Kus Dahra Aisanka Miskitu Bila kat ulbi sakan/ Ronald Brooks Saldaña - Brooks Saldaña,Ronald (2001)
Aisanka daukisa Nicaragua Kus tasbaya piska dahra aisankana wauhkatayana ulbi sakansa mani 1989 mankara, naha Atlantik Kus dahra aisankana ulbi sakansa.