Nicaragua Atlantik Kus Dahra Aisanka Miskitu Bila kat ulbi sakan/ Ronald Brooks Saldaña - Brooks Saldaña,Ronald; Brooks Saldaña,Ronald (Nicaragua : URACCAN, 2001)
Aisanka daukisa Nicaragua Kus tasbaya piska dahra aisankana wauhkatayana ulbi sakansa mani 1989 mankara, naha Atlantik Kus dahra aisankana ulbi sakansa.
1. Asla Daukanka walka 2. karawala 3. miskitu putka
1. Nicaragua Atlantik Kus Dahra Aisanka. 2. Miskitu nani; Ai asla takanka. 3. Miskitu Kingka nani.
Incluye índice, imagen
Col. Educ
Keywords: 1. COSTA ATLáNTICA(NICARAGUA) HISTORIA 2. COMUNIDADES INDIGENAS 3. ETNICIDAD