Ma mihki nuhni yulni / María Esther Quintana M. - Quintana M., María Esther
Tunan bahna as kapat, di balna kidi yamni awaski, ais yamnin wantmayang, adika bitik karak ais yulnin want mayang, amput yamdarang yah, ma muihki yamni dunin kat ampat di balna kidika yamna karang, siknis baisa dutni balna ilpni kalanin kidika ais tanka yah, amput aslah malahwi adika bitik yamnin karang, wasis balna pasyak bang mayang ais yamnin dudih.