Wan wina tara aiska yamni briaia mata / María Esther Quintana M. - Quintana M., María Esther
Kus ra, wan wina ba nahki kan suni bris a, dira nani ba pain apia sa, yawan dia daukaia brin wan dauki sa, dia wiaia want sut ba, yawan nahki daukaisa, nahki sipsa saiud pliska nani ba, upla siknis takbia pyua ra hilp munaia dukiara, dia ba atencion secundaria makisa.