Wan wina tara aiska yamni briaia mata / María Esther Quintana M. - Quintana M., María Esther; 1. Flores Balmaceda, Sergio (Nicaragua: URACCAN)
Kus ra, wan wina ba nahki kan suni bris a, dira nani ba pain apia sa, yawan dia daukaia brin wan dauki sa, dia wiaia want sut ba, yawan nahki daukaisa, nahki sipsa saiud pliska nani ba, upla siknis takbia pyua ra hilp munaia dukiara, dia ba atencion secundaria makisa.
Portada ilustrada, mapa
Col. Sal Inter
Keywords: 1. WAN WINA TARA AISKA YAMNI 2. BRIAIA MATA 3. SALID INTERCULTURAL