Do río dos pretos ao quilombo do tambor/ Emmanuel de Almeida Farias Junior - Farias Junior, Emmanuel de Almeida (Brasil : UEA Edicoes, 2013)
Trata de dos culturas que advierte la omisión de lo africano en Nicaragua.
1. A dinámica social do conflito 2. "No tempo do patrao". os fregueses da familia bezerra
incluye índice
Col. Soc
Keywords: 1. A JUDICIALIZACAO DOS " CONFLICTOS SOCIOAMBIENTAIS 2. "QUILOMBO URBANO"