Sinska Samtka dus nani pawanka dukiara: Klauna Tasbaya atlantik yahbra tanira bri ba - Consejo Regional Autónomo del atlántico Norte - Gobierno regional Autónomo del Atlántico Norte - Comite Consultivo Forestal y Ambiental (Nicaragua: CRAAN-GRAAN-CCFA, 2012)
Trata de Sinska Samtka dus nani pawanka dukiara: Klauna Tasbaya atlantik yahbra tanira bri ba.
1. RAAN tanka nani 2. EDFOR nahki impaki auya ba
incluye índice
Col. Agro
Keywords: 1. KAINA DUKIARA LUKANKA 2. LAKI KAIKANKA BARA WARKA PURA KAIKANKA