Diplomado: Pawanka dukiara plikanka kampani sirpi lupia tawan sirpi nanira. Smalkanka II Iwaia tnatka Pawaiara paskan - Paiz Coleman, Cesar. Moreno, Edda. Law, Carlos (2003)
Trata de Pawanka dukiara plikanka kampani sirpi lupia tawan sirpi nanira.