Diplomado: Pawanka dukiara plikanka kampani sirpi lupia tawan sirpi nanira. Smalkanka II Iwaia tnatka Pawaiara paskan - Paiz Coleman, Cesar. Moreno, Edda. Law, Carlos (Nicaragua : CECOM, Bilwi, 2003)
Trata de Pawanka dukiara plikanka kampani sirpi lupia tawan sirpi nanira.
incluye índice
Col. Soc
Keywords: 1. LUKANKA KUM PARAMRA 2. TA MANI BARA KULKANKA ASLA TAKANKA PANA-PANA