Wina tara yamni briaia iwanka, natka aiskara marikanka klauna tasbaya yahbra tanira ktyt ( Upla sut dukiara ulbanba MASIRAAN) - Universidad de las Regiones Autónomas de la Costa Caribe URACCAN (Nicaragua : URACCAN, 2009)
Trata de Wina tara yamni briaia iwanka.
1. MASIRAAN wal yawan dia alkaia bila kaiki sa 2. Wina tara yamni briaia natka sutra dikiara
incluye índice
Col. Salud
Keywords: 1. MASIRAAN BA DIA SA 2. NAHKI NU TAKBIA MASIRAAN BA KASAK HILP SA