Estudio de caso : Yuwa'ch'och' Q'eqchi'es = padres de la tierra Q'eqchi'es : estructura tradicional de abordaje de conflictos, del Municipio de San Pedro Carchá, Alta Verapaz = Tz'ilb'il rix na'leb' : eb' laj yuwa'ch'och' aj Q'eqchi' : Xk'uub'lal ru tuqub'ank ch'a'ajkilal sa' atqeb' xteepal San Pedro Carchá, Alta Verapaz. - Stanzel, Birgit (Cholsamaj, 2011)
.